Velkommen til

Lindgaard Havepark

Vi fører Stihl, Stiga, Husqvarna og Cub cadet i vores butik i Aars. Vi har også mulighed for at lave service eller reparation på din maskine.

Mærker vi forhandler

Vi forhandler en lang række kvalitetsbrand
Et bredt udvalg af

Husqvarna, Stihl, Cub Cadet og Stiga

Vi har et bredt udvalg fra Stiga, Husqvarna, Stihl og Cub Cadet i butikken. Vi har også mulighed for at skaffe reservedele. Så kig ind og se hvad vi kan gøre for dig.

Autogaarden Havepark

Hvem er vi?

Lindgaard Havepark er en havepark forretning med fokus på Husqvarna, Stiga, Stihl og Cub Cadet m.m. Forretningen var en del af Autogaarden Farsø, og selve havepark delen startede i 2017. I 2020 udvidede vi sortimentet og fik en butik i Aars. I 2022 har vi solgt Autogaarden fra, og nu har vi vores fokus 100% på havepark delen. Nu er der også kommet en webshop til.

Når du handler i vores webshop, så får du nøjagtig samme service og kvalitet som i den fysiske butik. Vi har dygtige ekspedienter og mekanikere, der har ekspertise indenfor have park maskiner, så har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

I vores værksted finder du vores dygtige mekanikere, der kan løse alt lige fra reparationer eller service, og de er altid klar på en udfordring.

Alle vores medarbejdere kommer løbende på diverse uddannelser.

Stort udvalg af

Husqvarna, Stiga, Stihl og Cub Cadet

Vi fører også alt indenfor Husqvarna. Husqvarna er et kvalitetsmærke, som producerer lækre og slidstærke maskiner og redskaber til vedligeholdelse af have-, park- og skovområder. Husqvarna har domineret markedet i utallige år og deres maskiner er gennemtænkt ned til mindste detalje. To af de vigtigste komponenter i deres designs er udførelse og sikkerhed, så du kan klare selv de sværeste haveopgaver med præcision og i trygge hænder. Lad dig inspirere af vores mange produkter fra Husqvarna og invester i et redskab, som gør dit arbejde nemmere, hurtigere og sjovere at udføre. Husqvarna har forstået, at med et ordentlig redskab, kan både arbejdsglæden og resultaterne forbedres markant.