KOMMER SNART Husqvarna Automower® 310E NERA med Husqvarna EPOS™ (illustrationsprodukt) 1000 m2

21.777,00 kr.

Kabelfri plæneklipper med EdgeCut til mellemstore plæner

Husqvarna Automower® 310E NERA er en robotplæneklipper til græsplæner på op til 1000 m². Den har en EdgeCut-funktion, der minimerer behovet for at trimme kanterne på din plæne, så du sparer tid og kræfter. EPOS™ giver dig fuld fleksibilitet med virtuelle grænser, som er muliggjort af satellitbaseret teknologi med en nøjagtighed på 2-3 cm. Det betyder også, at der ikke er risiko for ledningsbrud. Derudover muliggør EPOS™ Zone Control, så du kan skræddersy plænen til dine behov og oprette flere arbejdsområder med forskellige indstillinger via Automower® Connect-appen. Lige så nemt kan der oprettes midlertidige “stay-out”-zoner for at bevare årstidens vilde blomster eller haveprojektområder.

Med Automower® Connect-appen kan du overvåge din plæneklipper overalt i verden og integrere den med dit smart home. Send kommandoer, se og ændr dine plæneklipperindstillinger, og modtag notifikationer for at få fuld kontrol over plænen.

*Det anbefales at få udført et havetjek af din lokale forhandler ved køb af Husqvarna Automower® 310E NERA med Husqvarna EPOS™.

Tilgængelig på restordre

-
+

Relaterede produkter

Autogaarden Havepark

ABONNER PÅ VORES NYHEDSBREV