KOMMER SNART Husqvarna Automower® 410XE NERA med Husqvarna EPOS™ (illustrationsprodukt) 1000 m2

25.177,00 kr.

Kabelfri robotplæneklipper med EdgeCut og undgåelse af genstande

Husqvarna Automower® 410XE NERA er en robotplæneklipper til græsplæner på op til 1000 m². Den har en EdgeCut-funktion, der minimerer behovet for at trimme kanterne på din plæne, så du sparer tid og kræfter. Husqvarna EPOS™ giver dig fuld fleksibilitet med virtuelle grænser, der er aktiveret via satellitbaseret teknologi med 2-3 cm nøjagtighed. Det betyder også, at der ikke er risiko for kabelbrud. Takket være den integrerede Zone Control-funktion kan du skræddersy plænen til dine behov og oprette flere arbejdsområder med forskellige indstillinger via Automower® Connect-appen. Lige så nemt kan der oprettes midlertidige opholdszoner for at bevare årstidens vilde blomster eller haveprojekter.

Plæneklipperen registrerer og undgår genstande, hvilket giver præcis klipning og reducerer risikoen for stød og uplanlagte stop. Med Automower® Connect-appen kan du overvåge din plæneklipper overalt i verden og integrere den med dit smart home. Send kommandoer, se og ændr dine plæneklipperindstillinger, og modtag notifikationer for at få fuld kontrol over plænen.

*Det anbefales, at din lokale forhandler udfører et havetjek ved køb af Husqvarna Automower® 410XE NERA med Husqvarna EPOS™.

Tilgængelig på restordre

-
+

Relaterede produkter

Autogaarden Havepark

ABONNER PÅ VORES NYHEDSBREV