STIHL iMOW 6 EVO: Til smart og fuldautomatisk plænepleje af store arealer 3000 M2

23.995,00 kr.

STIHL iMOW® 6 EVO robotplæneklipperen med et kraftigt lithium-ion-batteri er et godt valg til klipning af store græsplæner – den overtager plæneplejen fuldt automatisk. Med 3 fritsvingende knive i Disc-Cut System kan du opnå et rent snit takket være den høje knivhastighed, og græsset fintklippes, så det igen kan bruges direkte som gødning til plænen. Plænearealer på op til 3.000 m² og stigninger på op til 45 % i terrænet håndteres effektivt. For eksempel når du klipper på skråninger, viser STIHL iMOW® 6 EVO sine styrker, og med et Upgrade Kit (tilbehør) er stigninger på op til 60 % endda mulige.

 

Integrerede sensorer får STIHL iMOW® 6 EVO til at ændre retning, når den kommer i kontakt med en forhindring. Objekter nærmes med en kontrolleret hastighed, så plænen klippes tæt på objektet, og intelligente vendemanøvrer bruges til at klippe effektivt på trange steder. Hastigheden justeres på ujævnt terræn, så der også her opnås et jævnt resultat.

 

Betjeningen er enkel og intuitiv via LED-panelet med blot et par trykknapper, der yderligere understøttes af stemmefunktionen. Den aktuelle status vises både via LED-panelet og lysmønstre på LED-displayet på toppen robotplæneklipperen. LED-lyset foran kan indstilles i 3 forskellige tilstande. Ved brug af MY iMOW® appen kan du til enhver tid styre din robotplæneklipper via Bluetooth® og wi-fi eller, hvis din robotplæneklipper bevæger sig uden for hjemmeområdet, via mobilnetværket. Du kan også indstille klippehøjden individuelt i forskellige trin, samt definere tidsvinduer for aktive tider i den ugentlige klippeplan. Uden for hjemmeområdet kan en alarm også lokalisere tyveri eller bestemme placeringen af din robotplæneklipper. Du kan også starte STIHL iMOW® 6 EVO manuelt, hvis det er nødvendigt. Ved hjælp af den justerbare regnsensor kan du angive, om græsplænen skal slås i vådt vejr, eller om iMOW® 6 EVO skal holde pause. Ladestationen fungerer som base for robotplæneklipperen og bruges til opladning.

 

Til installation skal du bruge det egnede installationssæt stærk, afhængig af størrelsen på din have. STIHL iMOW® robotplæneklippere overholder alle gældende sikkerhedsstandarder. Ikke desto mindre er iMOW® robotplæneklipperen ikke et legetøj. Når iMOW® er aktiv, skal du holde børn, voksne og dyr væk fra arbejdsområdet. For mere information henvises til brugermanualen.

Tilgængelig på restordre

-
+

Relaterede produkter

Autogaarden Havepark

ABONNER PÅ VORES NYHEDSBREV